Obhospodařujeme 7,5 ha plodných vinic.Z vypěstovaných hroznů vyrábíme moravské zemské a přívlastkové vína. Hrozny pro výrobu vína jsou výhradně z vlastní produkce. Většina našich vinic se nachází na viniční trati Čtvrtky, která je dodnes pokládána za nejlepší trať v Prušánkách. Zbylá část vinic se nachází na viniční trati Nechory.
Hrozny na výrobu vína zpracováváme moderní technologií (nerezový mlýnkoodzrňovač a pneumatický lis) - po vylisování mošt odkalujeme pomocí flotace a poté se mošt zakvasí ušlechtěnýma kvasinkami. Fermentace probíhá za pomoci řízeného kvašeni. Po vykvašeni víno uchováváme v nerezových a plastových nádržích. Na výrobu červeného vína používáme metodu nakvašení v otevřených kádích s ručním mícháním.
Odrůdy: Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Muškát Moravský, Sauvignon, Tramín červený, Hibernal, Aurelius, Rulandské šedé, Chardonnay, Pálava, Rýzlink rýnský, Modrý Portugal, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Dornfelder, Cabernet Moravia, Cabernet Sauvignon, Neronet, André, Frankovka, Merlot.